Nokialla kaupungin ja elinkeinoelämän edustajat tiiviissä yhteistyössä

Julkaistu: 29.10.2021 19:55
Elinkeinopoliittinen työryhmä eli Elpo

Elpo eli elinkeinopoliittinen työryhmä on toiminut Nokialla jo muutaman vuoden, mutta korona haittasi juuri käynnistynyttä toimintaa. Uuden valtuustokauden alettua, myös Elpo on taas täydessä vauhdissa. Elpon tarkoituksena on toimia Nokian kaupungin ja elinkeinoelämän edustajien yhteistoiminta-alustana lisäten yritysten ja kaupungin välistä vuoropuhelua.

Elpo-ryhmän tapaamisissa käsitellään mm. elinkeinopolitiikkaan, yritystoimintaan ja kaavoitukseen liittyviä asioista sekä keskitytään myös kaupungin päätösten yritysvaikutusten ennakkoarviointiin.

Elpo-yhteistyöryhmä koostuu Nokian Yrittäjät ry:n nimeämästä neljästä yrittäjäjäsenestä sekä luottamushenkilöistä ja viranhaltijoista. Työryhmä pääsi kokoontumaan kaupungintalolle pitkästä aikaa kasvokkain. Ensimmäisessä tapaamisessa käytiin läpi Elpon toiminta-ajatusta sekä ideoitiin asioita, joita tulevissa tapaamisissa käsitellään. Joka kokoukseen on tehokasta valita yksi pääteema jota käsitellään.

Tämän lisäksi on myös vapaa sana-osio, jossa voidaan käsitellä kiireellisiä asioita ja paikallisilta yrittäjiltä tulleita palautteita.

Mukana kokouksessa olivat kaupunkikehitysjohtaja Mikko Nieminen (vas.), kaupunginjohtaja Eero Väätäinen, yrittäjien edustaja Sami Karjalainen, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Arja Laitinen, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jari Haapaniemi, yrittäjien edustaja Päivi Koskinen, elinkeinojohtaja Tiina Laakkonen, yrittäjien edustaja Jari Tuominen sekä kaupunkikehityslautakunnan puheenjohtaja Kimmo Alakoski. Kuvasta puuttuu yrittäjien edustaja Kalle Kuusento.

2
Mikä on mielestäsi Elpon tärkein tehtävä?
EtusivuAjankohtaisetNokialla kaupungin ja elinkeinoelämän edustajat tiiviissä yhteistyössä