Pohjois-Nokian luontoalueelle luxustason palvelua.

Julkaistu: 01.04.2022 09:41
International Nature Development
Kansainvälinen luontomatkailuun keskittynyt yritys IND Ltd. (International Nature Development) tuo pohjois-Nokian luontoalueille luxus-tason palvelut. Kivikeskun nuotiopaikkojen läheisyyteen rakennetaan luonnon arvoja kunnioittava ravintola, jossa on henkilökunta palvelemassa kesäaikaan arkisin klo 12-23 ja viikonloppuisin 11-02.

– Näimme tässä valtavan hienon mahdollisuuden, sillä Nokian luonto on kaunis ja meille on tullut paljon kyselyitä siitä,   että emmekö voisi kehittää sellaista palvelua, jossa ei tarvitsisi itse käristää makkaraa ja keittää nokipannukahvia. Tulemmekin tarjoamaan Kivikesku Nature Restaurantissa hyvin erityislaatuisia ruoka-annoksia mm. kampasimpukkaburgereita, kärpäsentoukkatartaria, muurahaisentoukkamoussea, muutamia mainitakseni, uutta ideaa hehkuttaa IND:n maajohtaja Simo Sammallampi.

Tulemme järjestämään ravintolassa myös ohjelmaa, mutta siten, että emme häritse metsän omaa rauhaa. Alustavasti on sovittu jo esiintymisistä mm. Hevoskuiskaajien kuoron, Tuleen tuijottajien sekä Pinsiön Mykkäkoulun kanssa, Sammallampi jatkaa.

EtusivuAjankohtaisetPohjois-Nokian luontoalueelle luxustason palvelua.