Vieras Saaressa: Perttu Ketola – Cireco Finland Oy

Julkaistu: 30.11.2021 15:00
Perttu Ketola

Nokian juurilla – Tehdassaaressa on erittäin mielenkiintoiset ajat käsillä, kun saaren rakennukset ovat vaihtaneet omistajaa.

Kiinteistökehityshanketta luotsaava Cireco Finland Oy on toinen uusista kiinteistöjen omistajista. Videolla Cireco Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja Perttu Ketola kertoo miten kiinteistökaupat etenivät ja millaisia suunnitelmia Cirecolla on Tehdassaaren suhteen.

Katso videolta haastattelu ja havainnollistava esitys saaren tulevaisuudesta ja patoturvallisuuden parantamisesta.

Perttu Ketolan haastattelu

Ketola kertoo, että vanhoilla rakennuksilla on paljon korjausvelkaa ja kiinteistöjen käyttötarkoituksia tulee muuttaa. Suunnitelmissa Tehdassaareen on mm. toimitilaa, pienimuotoista teollisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja paljon erilaisia tapahtumia. Kiire on kiinteistökehityshankkeelle iso vihollinen ja kaikki muutokset tulee tehdä rauhassa ja harkiten, jotta ei tule tehtyä ekologisesti huonoja ratkaisuja.

Tehdassaari on aiemmin historiassa ollut paikka, jossa on ollut vain teollisuutta ja saari ei ole ollut yleisesti kuntalaisten käytettävissä. Teollisuuden aikana saaressa ovat käyneet vain tehtaiden väki ja muilla ”ei ole ollut asiaa saareen”.

Cireco Finland Oy:n ja Cireco Tehdassaari Kiinteistökehitys Oy:n myötä Tehdassaaren käyttöä suunnitellaan uudelleen ja Pertun sanoin Tehdassaari tullaan palauttamaan nokialaisille.

”Rinta rottingilla voimme kertoa mistä Nokia yhtiöt on saanut alkunsa ja mistä myös Tampereen Nokia Arena on saanut nimensä.”

Videolla Perttu kehotti nokialaisia kertomaan toiveitaan Tehdassaaren suhteen. Vaikuta ja vastaa alla olevaan kyselyyn!

49
Minkä palvelun haluat eniten Tehdassaareen?
EtusivuAjankohtaisetVieras Saaressa: Perttu Ketola – Cireco Finland Oy