Nokialive

Nokialive on kehittyvä kaupunkimedia, joka haluaa koota kaiken nokialaisia kiinnostavan sisällön: tapahtumat, palvelut, ilmiöt ja puheenaiheet samaan paikkaan eli nokialive.fi -nettisivulle.

Sivustoa kehitetään sinun ja muiden nokialaisten toiveiden ja ideoiden perusteella. Tämän lisäksi haluamme nokialaiset mukaan Nokialiveen: pääset vaikuttamaan sisältöön, ehdottamaan haastateltavia, vastaamaan kyselyihin ajankohtaisista asioista sekä keskustelemaan muiden nokialaisten kanssa.Emme ole perinteinen media, joka tuottaa uutisia ja perii tilaajiltaan maksuja sisällön katselusta. Emme myöskään ole sosiaalinen media, jonka kaikki sisältö tulee vain käyttäjiltään. Totta puhuen emme vielä itsekään tiedä tarkalleen mitä Nokialive on, sillä emme usko että osaisimme tehdä Nokialivestä parhaan mahdollisen ilman sinun ja muiden nokialaisten apua ja palautetta.Lupauksemme sinulle:

  • Emme peri tilaajamaksuja. Uutiskirjeemme sekä sisältö nokialive.fi -sivulla ja somekanavissamme on maksutta kaikkien saatavilla
  • Olemme aidosti paikallinen. Nokialive on syntynyt kotiseuturakkaudesta ja kaikessa toiminnassa ollaan Nokialle päin kallellaan.
  • Kuuntelemme sinua. Koska Nokialiveä tehdään nokialaisille, kysymme sinulta mielipiteitä, palautetta ja ideoita. Saatat myös päästä tekemään sisältöä Nokialiveen.
  • Video ja ääni. Perinteisten kuvien ja tekstien sijaan käytämme enemmän nykyaikaisia tekniikoita kuten videota ja ääntä.
Uutiskirje

Uutiskirje

EtusivuNokialive